Al sinds 1964 is ons familiebedrijf een allround bedrijf voor het schoonmaakonderhoud van diverse instellingen en bedrijven in de regio groot Amsterdam.

Van Amsterdam tot Hoofddorp 

Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen, maar ook in Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn en Hoofddorp zijn wij dagelijks aan het werk. Onze opdrachtgevers variëren: van klein kantoor tot grote culturele instelling.

Korte lijnen, vaste gezichten

Accountmanagers, regiomanagers, rayonleiders: daar heeft u niet mee te maken bij Schoonmaakbedrijf Breddels. Als familiebedrijf geloven wij in de kracht van korte lijnen en vaste gezichten. Daarom werken wij ook niet met uitzendkrachten of payrollers, maar uitsluitend met vast personeel. Maak kennis met ons team.

Gecertificeerde en gediplomeerde schoonmakers

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd volgens de specialistische opleidingen van RAS. Onder meer bij ons in huis: specialisten vloeronderhoud. Daarnaast hebben we de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Dat betekent dat we werken met realistische prijzen en een verantwoorde werkdruk voor de schoonmaker. Bij ons sluit u dus een goed onderhoudscontract tegen een scherpe prijs, waarbij de schoonmaker niet de dupe wordt van een onredelijke werkdruk. Lees hier meer over deze Code.

Deskundig leerbedrijf

Schoonmaakbedrijf Breddels is een SBB erkend leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Dat wil zeggen dat MBO-studenten bij ons terechtkunnen voor een stage of leerbaan in een veilige omgeving met deskundige begeleiding en voldoende tijd om de juiste vaardigheden op te doen.

Milieuvriendelijk schoonmaakonderhoud

Wij maken ons niet alleen sterk voor schone ruimtes en ramen, maar ook voor een schonere wereld. Daarom streven we er naar producten te gebruiken die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu zonder in te leveren op kwaliteit. Lees meer over onze duurzame aanpak.