Wij vegen de vloer voor u aan! En dat niet alleen: wij kunnen uw vloer ook moppen, stofzuigen, machinaal schrobben, dieptereinigen en stoomreinigen. Onze specialisten vloeronderhoud zorgen dat uw vloer in topconditie blijft.

Dagelijks vloeronderhoud

Alleen stofzuigen of ook moppen, dagelijks of wekelijks, hout of tapijt: elke vloer vraagt om een andere aanpak. Bij het schoonmaakonderhoud van uw kantoorpand of VvE is de vloer vaak een hoofdrolspeler. Niet zo gek, want met al die voeten die er dagelijks overheen lopen, ligt vuil altijd op de loer. Onze schoonmakers zorgen daarom voor een vakkundige reiniging en een frisse basis. Afhankelijk van uw wensen en budget maken we voor u een schoonmaakschema op maat.

Periodiek vloeronderhoud

Elke vloer heeft eens in de zoveel tijd extra aandacht nodig. Uw vloer periodiek extra laten reinigen is goed voor de levensduur én geeft de hygiëne en atmosfeer in uw pand een boost. Zie het als een onderhoudsbeurt. Elke type vloer heeft zijn eigen onderhoudsproces en schoonmaakfrequentie. Schoonmaakbedrijf Breddels heeft meerdere specialisten vloeronderhoud in huis. Zij weten precies wat uw vloer nodig heeft om zijn oorspronkelijke staat te behouden of terug te krijgen.

Bij periodieke reiniging kunt u denken aan:

  • Schrobben van stenen vloeren
  • Strippen en conserveren of recoaten van linoleum vloeren
  • Machinaal schrobben van pvc-vloeren
  • Dieptereiniging van zachte vloerbedekking en tapijten
  • Stoomreiniging van de voegen van tegelvloeren

Onderhoud wanneer het u uitkomt

Voor het uitvoeren van periodiek onderhoud is het vaak nodig dat de te behandelen vloer zo leeg mogelijk is. Schoonmaakbedrijf Breddels kan u ontzorgen door de ruimtes voor u leeg te ruimen. Ook wordt er bij de planning van het werk rekening gehouden met uw werkzaamheden. Want we begrijpen dat het vervelend is als u uw planning moet aanpassen vanwege geluidsoverlast door het onderhoud. Wij voeren het onderhoud dus uit wanneer u dat goed uitkomt. Na de uitvoering zorgen we er ook weer voor dat alles netjes op zijn plek staat zodat u de volgende dag alleen nog maar hoeft te genieten van uw schone vloer.