Schoonmaken is veel meer dan soppen en stofzuigen. Naast onze uitgebreide schoonmaakdiensten bieden wij een aantal extra services op het gebied van reiniging, vuilbestrijding en klein onderhoud.

Hogedrukreiniging & graffitiverwijdering

Ons assortiment hogedrukreinigers is onder meer inzetbaar voor graffitiverwijdering, gevelreiniging, het schoonmaken van entrees, terrassen, galerijen, maar ook damwandprofielen en loodsen. Afhankelijk van de ondergrond en de situatie kunnen er verschillende machines worden ingezet. We hebben onder andere de beschikking over compacte regelbare machines tot 140 bar die werken met koud water, grotere machines tot 250 bar met de mogelijkheid om met heet water te spuiten en hogedrukreinigers die zonder water- en stroomaansluiting overal ingezet kunnen worden.

Linnenservice

Altijd fris gewassen theedoeken, keukendoeken en vaatdoeken voorhanden: indien gewenst kunnen we voor u het wassen en strijken van al uw keukenlinnen uit handen nemen.  

Sanitaire accessoires

Wij kunnen de meest uiteenlopende varianten  sanitaire accessoires leveren. Vrijwel alle soorten toiletpapier en handdoekpapier, maar ook toiletrolhouders of luchtverfrissers.

Anti-spinbehandeling

Last van spinnen? Hun uitwerpselen en resten van spinnenwebben kunnen harnekkige vlekken achterlaten. Tijdens een anti-spinbehandeling wordt een vuilafstotende beschermlaag aangebracht op ramen en kozijnen. Zo kunnen spinnenwebben niet meer hechten, waardoor spinnen hun heil ergens anders gaan zoeken. De behandelde oppervlakten blijven ca. zes maanden beschermd - afhankelijk van weersinvloeden en de spinnenpopulatie. Een anti-spinbehandeling is milieuvriendelijk en veilig voor mensen, dieren en planten.

Lichtbeheer

Een knipperende tl-buis, een lamp die de geest geeft: als u het schoonmaakonderhoud door ons laat verzorgen, staan wij ook voor u klaar als het om klein onderhoud gaat. Kapotte lampen vervangen wij snel en we helpen met reparaties en onderhoud. Ook hebben onze schoonmakers in dit geval een signalerende functie: zien ze dat de verlichting niet goed werkt? Dan nemen wij contact met u op en zorgen indien gewenst voor een oplossing. 

Dakgoten schoonmaken

Bladeren, takjes, gruis: vaak blijft er van alles achter in de dakgoot. En dat kan voor problemen zorgen. Als het regenwater er niet meer langs kan, zal de dakgoot overstromen. Gevolg: lekkages, maar ook schade aan uw gevel, kozijnen  en schilderwerk. Door uw dakgoot jaarlijks te laten reinigen, kunt u dit soort problemen voorkomen. Dat kan jaarlijks periodiek of wanneer u het het beste uitkomt. Goed om te weten: wij verzorgen geen dakgootreiniging bij particulieren.