Algemene ruimtes in appartementencomplexen: als VvE bent u ervoor verantwoordelijk dat deze netjes, schoon en onderhouden blijven. Wij helpen u daar graag bij.

Een schone entree

Cliché maar waar: de hal is het visitekaartje van een gebouw. Fijn dus als het daar fris en opgeruimd is. Schoonmaakbedrijf Breddels heeft jarenlange ervaring in het schoonmaakonderhoud bij verschillende VvE’s in de regio. Zowel periodiek als incidenteel.

Van algemeen belang

Trappenhuizen, liften, gallerijen: dagelijks lopen er misschien wel honderden voeten over- en doorheen. Een tijdrovend karwei dus om te zorgen dat dat spic en span blijft. Door het onderhoud uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop werk. Onze deskundige schoonmakers weten wat er nodig is om de algemene ruimtes voor iedereen netjes te houden. Daarbij kunt u ook op ons rekenen voor het signaleren van defecten of andere zaken. Grote schoonmaak nodig? Graffiti op de muren? Schoonmaakbedrijk Breddels is ook inzetbaar voor hogedrukreiniging.

Glazenwassen bij appartementencomplexen

Een terugkerende klus: het wassen van de ramen. En dat zijn er nogal wat, bij een appartementencomplex! Ons schoonmaakbedrijf kan ook de glasbewassing voor u uit handen nemen. Vanaf de ladder, telescopisch met osmose (tucker pole) of met een hoogwerker.

Periodieke of incidentele schoonmaak

Elke dag iemand die de algemene ruimtes bijhoudt of eens in de zoveel tijd een grondige schoonmaaksessie: de keuze is uiteraard aan u. Neem contact op en we kunnen samen bespreken welke vorm van schoonmaakonderhoud het best past bij uw VVE.