Schoonmaakbedrijf Breddels verzorgt het schoonmaakonderhoud van onder meer kantoren, scholen, musea, VvE’s en kerken. Dagelijks, wekelijks, maandelijks of eenmalig: het kan allemaal. 

Schoonmaak op maat

Geen klant is hetzelfde en geen pand is gelijk. Daarom stellen we, in overleg met u, een programma samen voor het schoonmaakonderhoud. Daarbij luisteren wij naar uw wensen en geven feedback en advies om tot een zo goed mogelijk plan te komen. Samen zorgen we voor schoonmaakonderhoud dat aansluit bij uw organisatie. Het schoonmaakprogramma werkt als een leidraad en soms is het nodig om ervan af te wijken. Onze schoonmakers hebben een proactieve instelling en zullen waar nodig zelf initiatief nemen om het pand er representatief uit te laten zien. Wij werken in zowel grote gebouwen als kleine bedrijfsruimten in bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw.

Periodiek schoonmaakonderhoud

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud is het soms nodig om periodiek eens wat grondiger te werk te gaan. Dat kan gaan om een dieptereiniging van een keuken, periodiek onderhoud aan de vloeren of een grondige schoonmaak van het kantoormeubilair. Ook het glazenwassen van de ramen aan de binnen- en/of buitenzijde valt hieronder. Soms wordt het periodieke werk opgenomen in het schoonmaakprogramma, maar het kan ook goed zijn om dit apart en op afroep te doen.

Incidentele schoonmaak

Ook voor eenmalige schoonmaakklussen is Schoonmaakbedrijf Breddels inzetbaar. Dat kan variëren van een opleveringsschoonmaak tot het verwijderen van graffiti en de schoonmaak na bijvoorbeeld een lekkage. Tevens verzorgen wij het schoonmaakonderhoud op afroep bij locaties die niet continu gebruikt worden. Ook in vakantieperiodes kunnen wij het schoonmaakonderhoud tijdelijk voor onze rekening nemen.

Dagschoonmaak of buiten openingstijden?

Onze schoonmakers zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel voor, tijdens als buiten kantooruren bij u aan de slag. Dagschoonmaak heeft zowel voor- als nadelen. Enkele voordelen: overdag is er vaak goed contact tussen de gebouwgebruikers en de schoonmaker, bij calamiteiten is de schoonmaker direct inzetbaar, de waardering voor de schoonmaak wordt groter waardoor ook de discipline van de gebruikers verbetert. Er zijn ook nadelen. De controle op het uitgevoerde schoonmaakwerk is overdag bijvoorbeeld lastiger, niet alle gebruikers willen even goed meewerken met de dagschoonmaak en het sociale contact kan de productiviteit van de schoonmaker beïnvloeden. Samen met u bepalen wij graag wat voor u het beste werkt. Ons werkgebied is de regio groot Amsterdam (Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Hoofddorp).