Op zoek naar een goede glazenwasser voor uw kantoor of VvE? Wij werken in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp e.o.. Wij werken niet voor particulieren.

Glazenwassen voor bedrijven en VvE’s

Alleen buiten, alleen binnen of allebei: wij wassen de ramen van uw kantoor, vve of bedrijfspand bij voorkeur met de hand. Gewoon met de raamwisser vanaf de ladder geeft het beste resultaat. Goed om te weten: wij wassen geen ramen bij particulieren.

Tucker pole glazenwasser

Vanwege arbo-regelgeving is het in sommige gevallen niet mogelijk om vanaf de ladder te werken. Dan biedt onze telescoop met osmosewater uitkomst. Tucker pole heet deze techniek, waarbij alleen puur water wordt gebruikt, zonder schoonmaakmiddelen. De glazenwasser werkt met een bus van waaruit het water door de telescoop wordt gepompt. De ramen worden grondig geborsteld en nagespoeld en drogen daarna vlekvrij en streeploos op. Handig, want het gebruik van een wisser en zeem is dan niet meer nodig. Op deze manier kunnen wij uw ramen op grote hoogte (tot ca. 15 meter) toch vanaf de grond wassen. 

Ramen wassen vanaf een hoogwerker

Voor het wassen van ramen op grotere hoogte (vanaf 10 meter) of moeilijk bereikbare ramen werken wij nauw samen met een hoogwerkerbedrijf. Dankzij een gevarieerd assortiment aan kleine en grotere hoogwerkers kunnen wij voor elke klus en situatie de juiste hoogwerker inzetten. Daarbij staat de veiligheid van onze glazenwassers voorop. 

Schoon van raam tot goot

We doen meer dan alleen de ramen wassen. De glazenwasser ruimt lekwater netjes op, zodat er geen schoonmaker achteraan hoeft om de boel na te lopen. Ook het schoonmaken van kozijnen, anti-spinbehandelingen uitvoeren en dakgoten reinigen (niet bij particulieren) behoren tot de mogelijkheden. 

Meer informatie

Onze glazenwassers werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie Schoonmakend Nederland en de Arbo. Wilt u meer informatie over (tucker pole) glazenwassen of een offerte aanvragen? Neem contact op of vraag een offerte aan.