Het milieu wordt steeds belangrijker in de schoonmaakbranche. Schoonmaakbedrijf Breddels streeft er dan ook naar een zo goed mogelijk pakket producten samen te stellen waarbij de kwaliteit van de schoonmaak hoog blijft en het milieu zo min mogelijk belast wordt.

Microvezeldoeken

Microvezelmethode

De schoonmaak met microvezeldoeken is een manier van schoonmaken waarbij geen tot zeer weinig product gebruikt wordt. Bij deze methode wordt een speciaal soort schoonmaakdoeken gebruikt, waarbij het gebruik van reinigingsmiddel overbodig geworden is. Deze methode is minder milieubelastend en daarnaast ook minder belastend voor de schoonmaker. Wij werken standaard volgens deze nieuwe en milieuvriendelijke techniek.

Eco-label

De middelen die gebruikt worden hebben het Europese Eco-label of het Cradle to Cradle certificaat. Onze stofzuigers hebben een EU EcoDesign label voor energiezuinige apparatuur.

Afval

Ook het afval proberen wij zoveel mogelijk gescheiden in te leveren, zowel bij onszelf op het kantoor, als ook bij de locaties in de regio Amsterdam en Amstelveen waar wij werkzaam zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op.